Успішне проведення курсів ІСАО в Баку
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
25.04.2024, 10:13
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Успішне проведення курсів ІСАО в Баку

    Успішне проведення курсів ІСАО в Баку
    img

    Державне агентство цивільної авіації при Міністерстві цифрового розвитку та транспорту Азербайджанської Республіки висловило подяку Інституту ІСАО та його директору к.е.н. Олегу Петровському за внесок і підтримку курсів ІКАО з програм «Система управління безпекою авіації» та «Методика оцінки загроз і ризиків для цивільної авіації», а також за постійну підтримку діяльності ІСАО.

    З 15 по 24 квітня 2024 року в місті Баку інструктор ІСАО, заступник директора навчально-наукового інституту міжнародного співробітництва та освіти Національного авіаційного університету , доктор економічних наук, член-кореспондент Академії економічних наук України, професор кафедри логістики Дмитро Бугайко провів згадані вище курси.

    Окрему подяку було висловлено професору Дмитру Бугайку за його досвід, професіоналізм і відданість справі, що сприяло успішному проведенню семінару.

    Директор Державного агентства цивільної авіації Республіки Азербайджан Аріф Мамедов підкреслив, що відмінні результати цього семінару свідчать про важливість співпраці між Азербайджаном та ІСАО, що має велике значення для розвитку глобальної авіаційної системи.

    Він висловив сподівання на продовження плідної співпраці на благо міжнародної цивільної авіації.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01