Профорієнтація у Фаховому коледжі інженерії, управління та землевпорядкування НАУ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
27.03.2024, 15:12
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Профорієнтація у Фаховому коледжі інженерії, управління та землевпорядкування НАУ

    Профорієнтація у Фаховому коледжі інженерії, управління та землевпорядкування НАУ
    img

    Протягом 19-21 березня 2024 року доцентки кафедри української мови та культури Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Національного авіаційного університету Анастасія Сібрук і Христина Стецик провели цикл профорієнтаційних зустрічей зі студентами різних спеціальностей Фахового коледжу інженерії, управління та землевпорядкування НАУ. Організаторкою заходів виступила викладачка коледжу, кандидатка філологічних наук Людмила Халіновська.

    Під час зустрічей Анастасія Сібрук і Христина Стецик розповіли майбутнім випускникам коледжу про спеціальності, які можна здобути в Національному авіаційному університеті, особливості навчального процесу, організацію студентського дозвілля та проживання в гуртожитках. Для кращого сприйняття інформації були продемонстровані презентаційні матеріали про наш заклад вищої освіти.

    У ході розмови викладачі переконалися, що в коледжі навчаються надзвичайно вмотивовані студенти, які орієнтовані на продовження здобуття освіти в НАУ. Майбутні абітурієнти виявили значну зацікавленість у проведенні такої онлайн-конференції, ставлячи багато запитань щодо правил вступу до університету, студентського життя, формати і вартості навчання.

    Колектив Національного авіаційного університету вітає майбутніх випускників Фахового коледжу інженерії, управління та землевпорядкування НАУ та запрошує їх продовжити навчання в нашому закладі. Нехай вступ до університету стане для них початком нового, дорослого та самостійного життя, сповненого цікавих викликів та можливостей для самореалізації.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01