Міжнародна адвокація прав людини: лекція від Саші Романцової
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
18.04.2024, 15:33
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Міжнародна адвокація прав людини: лекція від Саші Романцової

    Міжнародна адвокація прав людини: лекція від Саші Романцової
    img

    У світі, де права людини часто залишаються порушеними, міжнародна адвокація відіграє ключову роль у захисті гідності та свобод. У Національному авіаційному університеті відбудеться лекція виконавчої директорки Центру громадянських свобод Саші Романцової, присвячена темі міжнародної адвокації прав людини.

    Під час лекції Саша Романцова розкриє, що таке міжнародна адвокація та яка її роль у просуванні норм прав людини у світі. Вона представить міжнародну систему захисту прав людини, до складу якої входять різноманітні організації, та розповість, які з них доступні для України.

    Учасники дізнаються, хто і як може звертатися до міжнародної спільноти для відстоювання прав людини. Лекція стане цінним джерелом інформації для тих, хто прагне долучитися до руху за захист прав і свобод в Україні та світі.

    Захід відбудеться 19 квітня 2024 року з 12:00 до 14:30 у корпусі 8А, в аудиторії 906.

    Це унікальна можливість дізнатися більше про міжнародну адвокацію прав людини з перших вуст від досвідченої правозахисниці. Долучайтеся до лекції Саші Романцової та зробіть свій внесок у боротьбу за права і свободи!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01